Jordanhill

This small kids den is hidden away behind large shrubs. It is a dry, secret space accessed through a ‘wildlife’ door which hides the wolves-den mural on the back wall. A timber pergola sits over the den from which kids hanging pods can be attached for sitting in.

Netherlee

A corner site, previously an enclosed front garden, has been transformed into a contemporary garden space and driveway to allow for an electric car parking space and charging point. Planting inspired by the ‘prairie’ style with grasses and perennials punctuates the gravel and cobble areas creating colour and structural interest.

Bridge of Weir

This large front garden has been given a more contemporary treatment which flatters the style of the bungalow. The old water course and pond have been replaced by a formal path to the front door, whilst angular raised beds are planted with grasses and architectural shrubs. A seating area has been created for evening sunshine…